Weboptimalisatie

Hoe houd je jouw website dynamisch en up-to-date?
Website optimalisatie

Website optimalisatie

Hoe effectief is jouw website? Behaalt hij de resultaten die jij voor ogen had? Een website is allang niet meer slechts een online visitekaartje. Of je nou producten of diensten verkoopt, als je een eigen website hebt dan wil je dat deze door zoveel mogelijk relevante mensen bezocht wordt.

Daarom is het fijn om af en toe een frisse blik op jou, je bedrijf en je producten en diensten te laten werpen. Op zoek naar punten waar ruimte is voor verbetering. Want kleine aanpassingen kunnen soms grote impact hebben.

Wat kan Tearz Digital voor jou betekenen?

R

Responsive webdesign

Hoe zit je website in elkaar en hoe wordt deze het meest bezocht? Je website kan er fantastisch uitzien op een desktop computer, maar als het grootste deel van jouw bezoekers je website op een mobiele telefoon bekijkt en je website hier niet op is ingericht dan laat je belangrijke kansen liggen. Tearz Digital helpt je om jouw website responsive te maken, zodat jouw website er goed uit ziet voor al je gebruikers. Of ze jouw website nou met een mobiele telefoon, tablet of desktop computer bekijken.

R

Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil graag dat een website bezoekers krijgt die converteren naar klanten. Door je website op de juiste manier in te richten kun je er voor zorgen dat bezoekers via Google op jouw website belanden. Door te experimenteren met de inhoud van je website kun je ervoor zorgen dat er relevante bezoekers komen die specifiek op zoek zijn naar het soort diensten of producten dat jij aanbiedt. Tearz Digital denkt graag met je mee over hoe je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines.

R

Call to actions

Heeft iedere pagina wel een duidelijk doel? Als je pagina’s niet aanzetten tot actie, is de kans klein dat je bezoekers converteert naar klanten. Tearz Digital helpt je om na te denken over wat je met je website wilt bereiken en je pagina’s hiervoor optimaal in te zetten.

R

Meten is weten

Meten is weten. Waar haken bezoekers af en waarom? Door de statistieken van je website te monitoren kun je inzicht krijgen in de verbeterpunten van je website. Tearz Digital helpt je bij het implementeren en interpreteren van je statistieken in Google Analytics om zo je website te optimaliseren.

Of je nou zoveel mogelijk zelf wilt doen of zoveel mogelijk wilt uitbesteden, ik help je graag. Laten we vrijblijvend kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Neem vrijblijvend contact op