Tearz Digital

Jouw extra handen voor al je online marketing activiteiten

Over Tearz Digital

Mijn naam is Tirza Bos, het gezicht achter Tearz Digital en ik ben jouw extra handen voor al je online marketing activiteiten. Met mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design ben ik breed opgeleid, waardoor ik kan werken op het snijvlak van design, techniek en marketing/communicatie.

Met Tearz Digital werk ik vooral voor kleine ondernemers en ZZP’ers. Dit kan zijn door te ondersteunen bij het opzetten of bijhouden van een WordPress website, een webshop, of andere online activiteiten zoals het sturen van nieuwsbrieven via MailChimp.

 

Mijn filosofie: doen waar je goed in bent

Ik wil werken vanuit een gezonde basis. Met plezier, in goede samenwerking en zonder stress. In mijn laatste baan als online marketeer ben ik langzaam burn-out geraakt. Na lange tijd uit de running geweest te zijn wist ik dat ik geen kantoorbaan meer wilde. Sterker nog, ik kón het niet meer. Mijn liefde voor online marketing en in het bijzonder de kracht van de inzet van websites bleef en daarom wil ik mijn kennis nu inzetten voor ondernemers. Maar dan vanuit een menselijk perspectief, waar een gezonde en prettige samenwerking voorop staat en waar we samen kijken hoe we het verschil kunnen maken.

Ik vind het belangrijk dat mensen doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Ook zelf probeer ik zoveel mogelijk volgens dat principe te leven. Een leven waarin ik zelf accelereer zodat ik vanuit die basis anderen kan helpen hetzelfde te doen.

 

Mijn werkwijze

Verwacht van mij geen gladde commerciële praatjes. Laten we vooral kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een prettige samenwerking staat voorop.

Mijn kracht ligt vooral in het blootleggen van wat jij echt wilt bereiken. Wanneer dat helder is, is het eenvoudiger om te bepalen wat je wilt bereiken, waar jouw kansen liggen en welke kanalen je hiervoor effectief kunt inzetten.

We leven in een digitale wereld, die soms overweldigend is, maar vooral ook ontzettend veel mogelijkheden met zich mee brengt. Jouw locatie is daarom niet langer relevant. Heb je behoefte aan persoonlijk contact dan spreek ik graag met je af, maar werk je liever per mail of Skype, dan is dat geen enkel probleem.

 

Voor wie werk ik?

Mijn handen willen graag aan de slag voor kleine ondernemers. Of je nou alles zoveel mogelijk in eigen hand wilt houden of zoveel mogelijk uit handen wilt geven, ik vind het inspirerend om (tijdelijk) onderdeel te zijn van jouw passie. Onze fysieke locatie hoeft daarin geen belemmering te vormen. We leven in een wereld waarin de digitale mogelijkheden eindeloos zijn, dus laten we die omarmen en in ons voordeel gebruiken.

 

Voordeel Tearz Digital t.o.v. een internet of marketing/communicatie bureau

  • Mijn doel is om jou te ondersteunen waar jij dat nodig vindt, zonder hele projecten te starten. Zo hou jij controle over de kosten.
  • Tearz Digital focust op het doel wat jij wilt bereiken en neemt dat als uitgangspunt. Te vaak worden hele toffe dingen gerealiseerd, terwijl het doel van een project volledig uit het oog is verloren. Hierdoor heb ik duizenden tot zelfs tonnen verspild zien worden aan commerciële bureau’s die hele toffe projecten bedachten die uiteindelijk niet de beoogde doelen haalden. Simpelweg omdat ergens in het proces het doel uit het oog is verloren. Met als resultaat dat hele applicaties en websites mooi staan in het portfolio van de creërende partij, maar het niks oplevert voor jou als opdrachtgever.
  • Ik bied jou niet alleen twee extra handen, maar ook een hoofd met ervaring dat op diverse fronten kan meedenken of kan helpen en uitvoeren waar jij dat nodig hebt.
  • Bij Tearz Digital is het aan jou of we samen hele trajecten oppakken of dat ik je alleen ondersteun waar jij dat nodig hebt.

Waarom Tearz Digital?

De kracht van Tearz Digital ligt in het ontrafelen van de (latente) wensen en behoeften van jouw klanten en zelfs van jou zelf om zo samen te zoeken naar de juiste oplossing. Mijn doel is om een helpende hand te zijn en te ondersteunen waar dat nodig is. Ik kan helpen met het hele proces, of langs de zijlijn meekijken. Alles uit handen nemen of jou slechts ondersteunen waar dat nodig is. Alles om er voor te zorgen dat jij kunt (blijven) doen waar jij goed in bent.

  • Website ontwikkeling 96%
  • Internet Marketing 88%
  • Zoekmachine optimalisatie 91%
  • Nieuwsbrief ontwikkeling 93%

Extra handen

Tearz Digital denkt mee en helpt waar jij dat nodig hebt.

Samenwerking

Een prettige en soepele samenwerking staat voorop.

Synergie

Allebei doen waar we goed in zijn en zo samen het verschil maken.

Locatie onafhankelijk

Met internet in onze broekzak zijn we altijd binnen handbereik.