Workshops

Wil je zoveel mogelijk zelf doen? Tearz Digital leert je graag hoe je zelf aan de slag kunt.

Workshops

Als je als ondernemer graag alles in eigen hand houdt, is het handig als je zelf alles kunt uitvoeren, zoals het bijhouden van je website en social media kanalen en het versturen van nieuwsbrieven. Tearz Digital helpt je graag om deze platformen onder de knie te krijgen.

Wat kan Tearz Digital voor jou betekenen?

R

WordPress training

Wil je leren hoe je je WordPress website zelf kunt aanpassen en bijhouden? Tearz Digital biedt trainingen om je de basis van WordPress uit te leggen en te laten zien hoe alles werkt, zodat je voortaan zelf je website kunt wijzigen en content kunt aanpassen of toevoegen.

R

MailChimp training

Mailchimp is een krachtige tool waarmee jij eenvoudig nieuwsbrieven kunt versturen. Na de training ben jij in staat zelf nieuwsbrieven te maken en te versturen, de mailinglijsten te beheren en de statistieken te interpreteren. Op deze manier kun je op elk gewenst moment contact opnemen met je (potentiële) klanten.

R

Overige trainingen

Zijn er andere zaken waar je graag een training in wilt volgen? Laat het vrijblijvend weten. Wat het ook is, Tearz Digital denkt graag met je mee om een passende oplossing te vinden.

Of je nou zoveel mogelijk zelf wilt doen of zoveel mogelijk wilt uitbesteden, ik help je graag. Laten we vrijblijvend kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Neem vrijblijvend contact op